Akademický rok

Poďte sa s nami zabaviť!

VSTUPENKY NA 1. PRVÝ CUP PLES V PREDAJI OD TEEERAZ!
Kamaráti, je to tu! Štartujeme predaj vstupeniek na historicky prvý CUP ples.
Na úvod zopár stručných dôležitých informácií:
Téma plesu: VŠETKY NÁRODY SVETA
Dátum a čas: 18.2.2023 o 18:00
Miesto: Katolícky kultúrny dom vo Vrútkach
Cena: 20€
Predaj vstupeniek: od 12.1. do 5.2.2023
Vstupenky nájdete tu: https://cup-ples.sort.io/clients/event/40040090000048/71948E1E39?fbclid=IwAR2yzxRhDmFKoCZdGkq9tIKEetXxUbl3IqxNiZp7iMGQgGsKkgVh_0IgyoY&tid=99b18c990ea56c3962c3592a9f19734e4cb56905
Po kliknutí na link sa vám zobrazí dotazník, ktorý keď vyplníte, príde vám na mail faktúra a tiež krátky dotazník ohľadom stravy. Po zaplatení faktúry vám na mail príde samotná vstupenka na ples. Túto vstupenku je dôležité si dobre uchovať (samozrejme, nie je nutné ju vytlačiť), je v nej totiž zahrnutý aj JEDEN TOMBOLOVÝ LÍSTOK.
Dotazník vám možno bude pripadať trošku zvláštny, avšak prosíme vás, aby ste vyplnili všetky kolonky, ktoré sú napísané čiernym písmom okrem kolonky „Štát“, aby všetko dobre fungovalo a vstupenky vám naozaj prišli (to znamená, že kolonky napísané sivým písmom vypĺňať nemusíte, stačí vypísať meno, adresu, mail a krajinu). Do kolonky „Krajina“ môžete zadať ľubovoľnú krajinu, nemusí to byť Slovensko. Bude z toho také malé prekvapenie, význam sa dozviete až priamo na plese. Bude to však súvisieť s témou Všetky národy sveta.
Prosíme vás, aby ste s kúpou vstupenky veľmi dlho neváhali, pretože kapacita je obmedzená na 100 ľudí a vstupenky sa dajú zakúpiť iba do 5.2.2023.
Na čo sa môžete tešiť?
– Výborná večera
– Občerstvenie počas celej noci – tu ale upozorňujeme, že alkohol nezabezpečujeme okrem sudu piva, prípitku a niekoľkých fliaš dobrého vínka. Pokiaľ teda chcete mať na plese alkohol podľa svojho gusta, môžete si ho priniesť.
– Živá hudba aj DJ
– Tombola
– Hudobné vystúpenia niektorých našich študentov
– Sútaže a kvíz
– …a mnoho ďalšieho
Prečo Všetky národy sveta?
– Tému sme zámerne zvolili tak, aby nás veľmi neobmedzovala v tom, čo si obliecť. Chceli sme, aby ste v tom mali čo najväčšiu slobodu – môžete si obliecť kroj ako symbol slovenského národa, môžete prísť v japonskom kimone alebo jednoducho v klasickom obleku a šatách…je to úplne na vás.
– Dôvodom, prečo prišiel nápad urobiť ples, bolo vytvoriť akciu, kde sa ako cupkári viac spoznáme a strávime spolu kvalitný čas. A hoci sme všetci odinakiaľ a všetci sme rôzni, spolu tvoríme jedno krásne spoločenstvo – a presne to nám pripomína táto téma.
Neváhajte a príďte sa na ples zabaviť tiež!
Organizačný tím plesu sa už na Vás teší

Mohlo by sa vám tiež páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

− 5 = 5