Akademický rok

1. CUP ples za nami

Prvý, plný radosti, hudby, zábavy.

Takto by sa dal opísať náš prvý CUP ples, ktorý sa konal 18.2.2023 v Katolíckom kultúrnom dome vo Vrútkach. Ples sme „odštartovali“  svätou omšou za hudobného sprievodu cupkárskeho zboru. Odovzdali sme tu svoje starosti, prosby, ale aj vďaky a celý tento večer, počas ktorého sme sa najmä chceli radovať v Bohu, v Ňom a cez Neho. V Ňom žijeme, hýbeme sa a sme. Čokoľvek robíme, chceme robiť v Pánovi a na Jeho slávu. Po skúškovom, ktoré boli pre mnohých z nás náročné, bola takáto cupkárska akcia príjemným vypnutím, spestrením všedných dní a zábavením sa pred nasledujúcim pôstnym obdobím.

Okrem nabitého programu, to bol v prvom rade čas prežitý s priateľmi. Organizátori si na programe dali naozaj záležať. Predstavili sa deti z osady Bambusky a z detských domovov, ktoré si pod záštitou združenia Fénix pripravili hudobný, tanečný a spevácky program a nejedného z nás vtiahli svojím rómskym temperamentom do rytmu ich melódií . Do tanca nám neskôr zahrala kapela Luna aj študentská medická skupina z našej fakulty – Musica accesoria. Svojím spevom nám spestril večer aj študent JLF Martin Pollák. Počas celého večera nás svojou hudbou bavil DJ Knif. Nechýbalo ani dobré jedlo, dve večere, sladké maškrty a dokonca aj pečené prasiatko. Zasúťažili sme si v kahoot kvíze a otestovali sme si naše poznatky nielen z geografie. Veď celý večer  sa niesol v téme „Všetky národy sveta“. Niektorí šťastlivci získali zaujímavé ceny v tombole. Boli aj takí, ktorí si ich odniesli hneď niekoľko. Účastníci plesu sa pretancovali až do nasledujúceho rána a odchádzali spokojní.

Premiéra cupkárskeho plesu dopadla nad očakávania mnohých z nich. Veľká vďaka patrí organizátorom, otcovi Ivanovi a aj sponzorom. Veríme, že sa všetci stretneme aj o rok a  spoločne si opäť “ zaplesáme“.

Ochutnávku prvej série fotiek nájdete na tomto linku: https://drive.google.com/drive/folders/1-DgG9aya-0ZoaH0W9ri56RTMcK_11CPo

A čo tak ostatné fotky spolu s videom, vďaka ktorému nám navždy ostane ples v srdci? Postarali sa o to naši šikovní chlapci z BRS Visuals, nech sa páči: https://drive.google.com/drive/folders/1-P3n0O-4y-RM6aCscC58TNGFoKGxKS4H

Mohlo by sa vám tiež páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

27 + = 37