Okrem stretiek spoločenstva a Cupkárskych tímov, do ktorých sa môžeš zapojiť a byť ich pravidelnou súčasťou, máme tu pre teba aj čosi iné. Sú tu každotýždňové eventy, do ktorých sa môžeš zapojiť, kedy sa ti bude chcieť a budeš mať čas. Pridaj sa medzi skvelých ľudí, ktorí spolu trávia skvelý čas, rozprávajú na zaujímavé témy, modlia sa, hrajú športy… Jednoducho: len tak sú sami sebou. Si viac než srdečne vítaný!

Pondelkový volejbal

Niekedy je fajn len tak vypnúť od školy, učenia a zbytočného stresovania sa a spraviť niečo nielen pre svoje vzdelanie, ale aj pre svoje telo. Každému sa zíde tak trošku posilniť kondičku, prežiť fajn čas v kruhu skvelých ľudí a jednoducho: zahrať si skvelý volejbal. Stretávame sa každý pondelok pred intrákom cca o 17:00, vždy ale sleduj Cupkársky facebook. Nezabudni so sebou vziať aj kamošov : ) Tak čo, vidíme sa tento týždeň?

FB: Andrej Slovák

Utorkový florbal

Florbal je čas, kedy sa náš človek rozvíja hlavne po telesnej stránke. Beháme s deravou hokejkou za deravou loptičkou a naháňame kondičku. Sem tam z toho padne aj gól. Každý rok si chodievame zasúťažiť na MedziUPeCe turnaj, kde sa nám raz podarilo triumfovať a odniesli sme si na intrák putovný pohár. Hrávame každý utorok o 20:30 a radi medzi sebou privítame všetkých športových nadšencov. Sleduj Cupkársky facebook a na to, aby si si s nami riadne zahral, stačí dať like na príspevok alebo proste prísť.

PS: Hokejku pre teba máme 🙂

FB: Dominika Stasová

Utorková gaučovica s Ivanom

Gauč je symbolom pohody. Sadnú si priatelia a debatujú o všetkom… nik nie je dôležitejší. Presne to je pre nás v CUP Gaučovica. Stretávame sa na gauči v našej CUP miestnosti 124 zvyčajne v utorky po svätej omši a debatujeme na vopred avizovanú tému z oblasti spoločenskej, náboženskej, teologickej, etickej a filozofickej. Nič nie je zakázané a každá otázka je dovolená. Hľadáme spoločne Pravdu, ktorá veríme, že nás oslobodí. Každý a všetci sú vítaní. Nik neodíde chudobnejší, ale vzájomne sa obohatíme…

FB: Ivan Modorosi

Stredajšie sväté omše

            Streda je jednoducho skvelý deň! Pre niekoho v tom, že sa mu končí rozvrh a poberá sa domov, pre niekoho v tom, že „už zajtra“ je víkend, no a pre všetkých Cupkárov je to práve stredajšia omša. Prebieha vždy vo veľkom štýle, čo znamená, že nie sme natlačení ani v kaplnke, dokonca ani vo Veľkom klube na prízemí, ale v krásnych priestoroch Auly B, hneď vedľa intráku.

Svätú omšu tradične doprevádzajú nádherné tóny nášho umeleckého zoskupenia melodických hlasov a zvučných tónov nástrojov našich drahých zboristov. Po svätej omši nasleduje nenahraditeľná Čajovica – podebatenie pri teplej šálke čaju, kúsku koláča a nemiznúcich úsmevoch. Spoznáte tu množstvo skvelých ľudí, s ktorými potom strávite obohacujúci čas so vzácnym hosťom, ktorý je súčasťou týchto akcií. Tešíme sa na Teba!

Večerný ruženec v kaplnke

Kde bolo, tam bolo, na svete bol raz jeden taký nápad modliť sa spoločne ruženec. Štúdium ľahké nie je vždy, no a v tých časoch viacej náročných, ku komu sa vinieme, keď nie k Márii? Ona je tá, čo svoje prosby k Otcovi predkladá. Ona je tá, čo za nás vždy s láskou prosieva. Pridaj sa k nám každý deň vo večerných modlitbách a staň sa súčasťou prosieb a poďakovaní cez záchranné puto ruženca. Sleduj náš Cupkársky facebook alebo vytvor príležitosť spoločnej modlitby ty sám : )

Tak čo, kde sa vidíme najbližšie?